13
Съб, Юли
18 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт
igrad1Кметицата на Ивайловград - Диана Овчарова, получи тазгодишната награда „Кмет на годината”, на предаването „Национален календар“ по телевизия „Европа“.
Tелевизионен екип посети Ивайловград на 15 януари, за да връчи лично наградата. Тя е поредно признание за ефективното управление на Общината в областта на усвояване на средства по европроекти в категорията за най-много спечелени проекти и подписани договори, съотнесени към брой население, съобщиха от  ОбА-Ивайловград. За последните три години общината е реализирала проекти на стойност над 19 милиона лева.
Диана Овчарова прие наградата с голяма гордост, споделяйки, че заслугата за всяко едно признание е не само нейна, а се дължи на ефективната работа на цялата общинска администрация и на жителите на община Ивайловград.
„Всяко едно признание, което получавам, ми дава стимул и сили, въпреки трудностите да продължавам напред. Тази награда е знак - признание и за работата на ОбС - Ивайловград, което показва, че когато работим за доброто на хората от тази община, нещата се случват”- сподели кметицата.
СМ