23
Вт, Юли
40 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

DSCN22666Екскурзия до Истанбул за двама бе голямата награда от традиционната коледна томбола на „Моя магазин Сарандиев“. Освен екзотичното пътуване бяха раздадени още куп други подаръци. Имената на печелившите се теглиха на 27 декември от 17 ч. Късметлията, който ще прекара една незабравима седмица в Турция, е Михаил Михайлов. Тъй като свиленградчанинът бе в Бургас, майка му получи ваучера. Кошницата с лакомства отиде при Веселина Иванова, сешоара взе Биляна Илиева, а прахосмукачката – Светлин Василев.

Луксозен комплект салфетки и покривка за маса получи Красимир Стоилов. С покупка за 52 лв. пък Живка Янкова спечели керамична тенджера „Делимано“. Интересното бе, че лично тя изтегли името си. Тук трябва да добавим, че касовите бележки с имената бяха добре сгънати и нищо не се виждаше.

Същия ден, но час по-рано бяха теглени и печелившите от томболата в магазина в кв. Изгрев. Там голямата награда – електрическа скара, спечели шивачът Христо Русев. Ще пробвам наградата още тази вечер, сподели той и побърза да се зареди с кило луканки.

Междувпрочем, в разиграването участваха над 100 талона. Припомняме, че право да се включат в него имаха клиентите на магазина в кв. Изгрев, които на 24-ти, 25-и и 26-и декември направиха покупка на стойност над 50 лв. и тези, пазарували на същите дати от магазина в кв. Юг за над 30 лв.

Собствениците на фирма „Сарандиев“ от сърце благодарят на всички свои клиенти за оказаното дългогодишно доверие и им желаят много късмет, крепко здраве и ползотворна 2014 г.DSCN22655DSCN22633

СМ