17
Сря, Апр
27 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

И тазгодишните свиленградски абитуриенти показаха бляскави тоалети и автомобили. По традиция стотици свиленградчани се стекоха пред ресторант „Марица“, за да видят шоуто на зрелостниците и модните тенденции.

В неделя празнуваха завършващите СОУ „Д-р П. Берон“. Сред тях е и футболистът на „Свиленград 1921“ Любомир Маджаров, който пристигна с лъскаво бентли и събра погледите на тълпата. Във вторник пък бе балът на абитуриентите от ПГССИ „Христо Ботев“, които бяха ескортирани от рокерите от свиленградския клуб „Южни братя“. С мощните си машини те съпроводиха младежите от школото, с което се разделят, до ресторанта. Две момчета от ПГССИ „Христо Ботев“ направиха атракция на зяпачите като преминаха по улицата закопчани с белезници.

Голяма част от дамите бяха заложили на дълги изискани рокли с бюстиета, голи гърбове, големи цепки. Цветовете бяха най-различни – розови, бели, черни, червени, сивосребристи и др. Момичетата демонстрираха стилни прически и аксесоари. Много от тях показаха завиден тен, за който явно доста са се потрудили по солариумите. Момчетата бяха заложили на костюми предимно в тъмната гама със сребристи оттенъци.

Падналият дъжд в неделя не попречи на събралите се пред ресторанта свиленградчани да изгледат шоуто на зрелостниците. За хубаво е, ще им върви по вода на децата, коментираха някои. Въпреки че имаше ограничителни ленти и полицаи обаче, много от хората бяха на улицата и пречеха на абитуриентите.

След баловете младежите отпрашиха Слънчев бряг.

Елена МИХАЛЕВА