15
Съб, Юни
30 Нови статии

Крими
Инструменти
Шрифт

Негови колеги от Участъка в Любимец пък - 10 евро

Полицай от РУ Свиленград отказа подкуп от 1 000 лева, съобщават от пресцентъра на МВР. На 26 май в рамките на специализирана операция в граничното село Капитан Андреево органите на реда посетили къщата на 49-годишната Веска Г. и Стоян П. (47 г.), познат на полицията.

При започване на проверката жената пъхнала в джоба на якето на Евгени Дрънгов пари, за да се почерпят и да си тръгнат, без да извършват обиска. Инспекторът обаче задържал жената и описал сумата, която се оказала хилядарка.

При огледа в имота са открити 827 кутии различни по вид и количество хуманни лекарствени продукти, съдържащи активни вещества на хормонална основа и антидепресанти, внос от Турция.

За друг случай на неподкупни полицаи съобщават от пресцентъра на МВР. На 26 май в РУ Свиленград е постъпил сигнал за движещ се товарен автомобил по магистрала „Марица“, между Харманли и Свиленград. Камионът бил без регистрационни табели. Изпратен е автопатрул от Участъка в Любимец - Михаил Михайлов и Кирил Петров, които спрели автомобила. При поискване от полицейските служители на документи на превозното средство, водачът е подал паспорт с поставена в него банкнота от 10 евро.

И по двата случая са образувани досъдебни производства, а нарушителите са задържани.