18
Чет, Юли
34 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

ЗАПОВЯДАЙТЕ И ТОЗИ ПЪТ ДА ПОДКРЕПИМ ДЕЦАТА НА СВИЛЕНГРАД В ДОБРОТВОРЧЕСТВОТО ИМ

Благотворителен кулинарен базар в подкрепа на 25-годишната Сияна от Свиленград подредиха тази сутрин в двора на СУ „Д-р Петър Берон“. Стотици са сладките и солени изкушения, които децата, техните родители и екипът на училището са приготвили за каузата.

За всекиго има по нещо – баници, кексове, сладки, домашни бонбони, та дори и сладкиши без захар и брашно. На място пък се приготвят топли гофрети по тайна рецепта на учителки от школото.

Атмосферата е невероятна, а всички са се заредили с позитивизъм и надежда, че ще продадат лакомствата и ще съберат колкото се може по-голяма сума в подкрепа на Сияна. Нека им помогнем! Заповядайте да подкрепим и този път децата на Свиленград в добротворчеството им! Защото да сме съпричастни и отговорни, да правим добро и да разпространяваме добрия пример, ни прави общество, което гледа към бъдещето! 

Базарът е предвиден да продължи до 18 ч. или докато се изкупят приготвените изделия.

Сияна е една красива млада девойка, бивша ученичка в СУ „Д-р Петър Берон“. Всеки, който я познава, знае какъв добър и всеотдаен човек е. Ето какво споделя самата тя: „Здравейте, мили хора! Казвам се Сияна Йорданова Георгиева и съм на 25г., които изживях в Свиленград с много емоции и приятелства. Ала от 2015 г. насам, претърпях множество операции, от които нито една не бе успешна... и тази година се наложи ампутация на долен десен крайник. За да продължа да водя нормален начин на живот се нуждая от вашата помощ, за да закупя протеза. Тя е на стойност от 55 000 евро, която е непосилна за мен и семейството ми.“

Дарителска сметка:

BG17UBBS80021044693250 в лева

BG25UBBS80021465947810 в евро