24
Пет, Май
21 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Със заповед на вътрешния министър за изпълняващ временно длъжността директор на ОДМВР Хасково е назначен ст. комисар Чавдар Георгиев. Досега той оглавяваше сектор „Борба с организираната престъпност“ в Хасково.

Новият полицейски шеф бе представен днес пред ръководния състав в Хасково от гл. комисар Станимир Станев, зам.-главен секретар на МВР.

Това е поредната ротация на върха в ОДМВР Хасково през последните месеци.

Чавдар Георгиев е роден в София през 1975 г. Завършил е Академията на МВР и Югозападния университет „Н.Рилски“ със специалност „Право“. Започнал е работа в МВР през 2000г. Заемал е различни длъжности и ръководни такива в ГДНП и ГДБОП. Владее английски, немски и руски език. Има множество награди. Преподавател е в Академията на МВР и в Националния институт по правосъдие.

Назначеният само преди два месеца директор на ОДМВР Хасково Любомир Николов се завърна на старата си позиция заместник - директор в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“. Главен комисар Станев му връчи днес „почетен знак I степен“ за професионално изпълнение на служебните му задължения.