03
Нед, Мар
27 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Спешна операция спря свиленградчанинът Панайот Панайтов по пътя му към финала на шоуто за имитации по NovaTv “Звездите в нас”. От сцената на предаването водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов информираха, че той вече е добре, но няма да може да вземе участие в полуфинала.

Преди изпълнението на съотборниците му бе пуснато видео с обръщение на Панайотов. В него той каза, че искрено съжалява, че не може да застане до отбора си, но ги подкрепя с цялото си сърце. Пред наш екип пък бившият общински съветник сподели, че имал огромното желание, а и възможност, да достигне до финала, но съдбата решила друго.

Журито се изказа доста ласкаво за участието на Панайот Панайотов в “Звездите в нас”. Липсва ми Панайот с неговото прецизно изпълнение и деликатното му, но хубаво присъствие на сцената, коментира Дони.

“За нас двамата беше доста трудно да излезем на сцената без Панайот, но той през цялото време ни надъхваше. Искам да кажа, че на миналия лайф пя болен, което заслужава силни аплодисменти”, казаха съотборниците му. Въпреки подкрепата нито един от двамата обаче не продължи към финала. 

На големия финал един срещу друг в последни имитаторски битки ще се изправят Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс, Сонай като Веселин Маринов, Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър. Финалистите ще изпеят по две песни, а в едната от тях ще има и специална изненада за зрителите. Кои песни ще изберат участниците? Каква ще бъде изненадата? Кой ще си тръгне с голямата награда? Как публиката ще класира изпълнителите? – зрителите на NOVA ще разберат на големия финал на „Звездите в нас“ на 11 декември (неделя) от 20:00 ч.