25
Вт, Юни
20 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Любимият на няколко поколения певец Влади Ампов-Графа ще зарадва феновете си с концерт в Свиленград на 20 септември. Първоначално музикалната проява щеше да е в спортната зала, но в последствие стана ясно, че ще се проведе в читалище "Просвета 1870". Билетите са почти разпродадени, но все още има такива. Цената им варира от 40 до 20 лева в зависимост от мястото. Който желае да си подари едно незабравимо преживяване, все още може да си закупи билет от касата в читалището или от тук.

Графа от години пълни концертните зали с музикална програма от най- висока класа във всяко отношение – талант, професионализъм, емоция и отдаденост на публиката. Безспорно успехът му се дължи на комбинацията от тоталните хитове, които създава през годините и брилянтното им изпълнение. Любимите на всички  „Да“, „Утре отново“, Ако има рай“, „Най- щастливия човек“, „Дим да ме няма“, „Ванилия“,  „Ти грееш“, „Давам всичко за теб“ изправят публиката на крака и превръщат всеки концерт на Влади Ампов в незабравимо музикално парти. 

Не за пръв път Графа идва да пее в Свиленград. През 2019 г. той изнесе концерт тук, като спортната зала тогава се пукаше по шевовете заради многобройната публика. Певецът направи силно впечатление на всички тогава, че се раздаде на максимум за феновете си. След края на концерта пък над 2 часа раздаваше автографи, като не си тръгна, докато не се подписа и снима с всички желаещи.