13
Съб, Юли
18 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Седмица на пожарната безопасност стартира в Свиленград и Любимец от 12 септември. Инициативата е по повод професионалния празник на огнеборците и ще продължи до 16 септември.

По време на „Дните на отворените врати“ всички желаещи ще имат възможност да посетят службите в двата града и да се запознаят с организацията на работа, да разгледат техниката и оборудването, с които разполагаме, сподели началникът на Пожарната тук Ивелин Тонев. Всеки желаещ може да ни посети през целия ден. Ще бъдат разяснени мерки за пожарна безопасност и защита на населението, уточни още Тонев. Той не пропусна да честити празника на всички свои настоящи и бивши колеги. „Благодаря за всеотдайността, професионализма и устойчивостта им, въпреки трудностите. Най-искрени пожелания за здраве, сила и кураж в нелекото ни ежедневие! Много топлина, любов и щастие в семейството“, пожела Ивелин Тонев.

На 14 септември пък пожарникарите ще почетат с панихида паметта на загиналия преди 21 години видински войник по време на гасене на пожар Петър Петров.

СМ