23
Вт, Юли
40 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

За екипа няма нищо по-важно гостите да дойдат и си тръгнат доволни

Детски парти кът отвори врати в Харманли. Той се намира в сладкарница „Парапина“, собственост на братята Костадин и Пламен Вълкови, на ул. „Балкан“ 1. Макар и откриването му да бе съвсем скоро, центърът вече се превръща в любимо място на харманлийчета и техните родители.

Новата придобивка съчетава усещането за домашен уют с перфектното място за забавления. Едно кътче, където може да отдъхнете, а децата да се отдадат на щури игри под надзора на опитен аниматор.

Мястото за сътворяване на детски усмивки е подходящо за малчугани от 10 месеца до 8 години. Пързалка с басейн, пълен стопки, са само част от съоръженията, на които могат да се забавляват хлапетата. За най-малките пък са осигурени плюшени играчки, колички и други занимавки, съобразени с възрастта им. Съоръженията отговарят на всички законови изисквания на страната за безопасност.

Тук децата ще избягат от заобикалящата градска среда и ще могат да се докоснат до един вълшебен свят, където всяко кътче ще ги завладее, ще играят, ще откриват, ще създават умения, ще се провокират, ще любопитстват, ще танцуват и най-важното ще се усмихват.

В „Парапина“ организират детски партита по различни поводи, като екипът проявява специално отношение към всеки един от вас. С голямо удоволствие и внимание може да се погрижи и организира детски рождени дни, имени дни, погачи, прощъпулници, изцяло съобразени с желанията и вкуса на малчуганите и родителите им. Защото за екипа на „Парапина“ няма нищо по-важно от това гостите му да дойдат доволни и да си тръгнат още по-доволни. Това е основното, което отличава мястото от всички останали.

Но детският център не е само за организиране на тържества. Ежедневно всеки жител или гост на Харманли може да доведе детето си да се забавлява.

„Парапина“ ви очаква!