Общество
Инструменти
Шрифт

След двегодишно прекъсване заради пандемията от Ковид 19 традиционният есенен панаир на Свиленград тази година ще се състои, съобщиха от ОбА.

Периодът на провеждането му е изтеглен малко по-рано - от 12.09.2022 г. до 18.09.2022 г. Веднага след това започват тържествените мероприятия за празника на града, посветени на 110 години от освобождението му.

Свиленградският есенен панаир е един от най-големите в региона. В него участват над 100 фирми и търговци от цялата страна с различни атракциони, разнообразни стоки и заведения. И тази година те ще бъдат разположени на постоянното за събора място – парк „Младежки” край река Марица.

В срок до 31.08.2022 г. всички заинтересовани лица и търговци могат да подават заявления по образец (от сайта на Общината) в деловодството на Общинска администрация - Свиленград или да ги изпратят на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. За улеснение на търговците в сградата на администрацията ще се постави схема с разположение на терените за търговска дейност.