25
Чет, Юли
28 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Световно известният мим от Свиленград Герасим Дишлиев - Геро стана татко. Малката София Кохана Дишлиева се появи на бял свят на 8 юни рано сутринта. Госпожицата тежи 3,490 кг и е с дължина 49,9 см.

Слава Богу всичко мина нормално, сподели пред „Старият мост“ щастливият татко. „Мама и беба са добре. Останахме в болницата само ден и половина и сега сме си вкъщи. Имаме кърма, имаме апетит… и животът е чудесен“, разказа още Геро.

Впрочем, Дишлиев е в Америка от средата на 2019 г., тъй като подписа договор със световноизвестния „Цирк дьо солей“. През май 2021 г. там той сключи брак с украинката Катя от Киев, за което писахме тогава. Геро е първият и засега единствен българин в трупата. В едно от интервютата си за „Старият мост“ мимът споделя, че се чувства на мястото си в „Цирк дьо солей“. Явно съдбата е била още по-благосклонна към свиленградчанина, тъй като именно в цирка той среща любимата си Катя. Двамата участват в един спектакъл, като украинката свири на цигулка. Много бързо разбират, че са се търсели цял живот и са един за друг. Година преди сватбата се сближават и заживяват заедно. А продължението на любовта им е дъщеря им София.

Скъпо семейство, от цялото си сърце ви поздравяваме за раждането на вашето малко, но най-голямото щастие. Пожелавами на мъничето сила и добро здраве, успехи. На родителите му — само щастливи и ярки дни, изпълнени с радост и просперитет.