18
Чет, Апр
26 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

По инициатива на кмета на община Любимец Анастас Анастасов, членовете на Сдружение на хората с физически увреждания „Светлина“ присъстваха на празничен великденски обяд.

Освен традиционната почерпка, присъстващите получиха великденски подаръци – козунаци и боядисани яйца, отново осигурени от общината.

С годините тази инициатива се превърна в традиция, а хранителните продукти са допълнителна помощ за хората в неравностойно положение. Своето уважение и подкрепа от името на общинския екип засвидетелства Христо Христозов – Секретар на общината. Той поздрави присъстващите с настъпването на големия християнски празник и им пожела преди всичко да бъдат здрави и да срещат разбирателство в семейството и обществото. Увери ги, че ръководство на общината ще продължи да ги подкрепя в техните инициативи и да прави всичко възможно, проблемите им да бъдат решавани.

От своя страна Председателят на сдружението, г-жа Марияна Попова също благодари за съдействието и помощта, които получават от общината. „Вие винаги сте ни помагали. През годините ни осигурихте отлично оборудван офис, където да се събираме. Доколкото е възможно ни осигурявате достъп до различни обществени сгради, грижите се за нашия културен живот. Това отношение е много важно за нас“ – каза г-жа Попова. От своя страна тя също пожела на членовете весели великденски празници.