26
Пон, Фев
26 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Днес, 3-ти април, след тежко боледуване от този свят си отиде Стефка Колева, управител на вестник „Старият мост“ и сайта www.stmost.info.

Целият трудов път на Стефка Колева преминава в Свиленград. Работила е като художник, учител по български език и литература, директор на II ОУ „Васил Левски“, директор на дирекция „Хуманитарни дейности“ към ОбА. Кариерата си завършва като управител и редактор на вестник „Старият мост“ и електронното му издание.

Стефка Колева се отличаваше с висока ерудиция, интелигентност, притежаваше разностранни умения и таланти. Тези, които я познават, ще я запомнят като принципна, коректна, отзивчива и благородна.

Ние, екипът на «Старият мост», загубихме един прекрасен колега, професионалист, човек. Да се разделим с нея е съкрушително, но се надявяме някой ден, там, горе на небето, да се срещнем отново. Дотогава ще я пазим дълбоко в сърцата си, защото никой не умира истински, докато има хора, които си спомнят за него.

 Поклонението пред тленните й останки ще се състои на 05.04.2002 г. от 14 ч. до 15 ч. в ритуалната зала на гробищния парк в Свиленград.