29
Чет, Фев
22 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Кон математик и биволица танцьор са само част от атрактивната програма

Циркът с най-много животни в България – „Арлекино“, избра Свиленград за старт на новия си сезон. Той опъна шапитото си на обичайното място в парк „Младежки“ ( до входа на панаира).

Тук ще е от четвъртък (17 март) до неделя (20 март). В делничните дни представленията ще са от 18:00 ч., в събота - от 16 ч., а в неделя – от 11:00 ч. Цената на билетите е между 10 и 20 лева и зависи от възрастта на зрителя и мястото, от което ще гледа атрактивната програма.

Очаква ви истинско зрелище, гарантиращо голяма забава. В програмата може да видите кон математик и биволица над половин тон да лази и се вихри с пируети. Впрочем, повече от 28 животни участват в дресурата, сред които бодливо свинче, носати мечета, лама, лисица, кенгуру, игуана и много други.

Представлението ще открият понито Бони и кучетата на собственичката на цирка мис Сара Микова, която е англичанка, шесто поколение цирков артист. Тя и съпругът й Димитър са вложили цялата си любов в това, което правят, затова и успехът им е неизбежен. Прехвърлили са обичта си към цирковото изкуство и върху децата си Зак и Тифани, които също участват в програмата с различни изпълнения.

В нея има още клоунада, илюзия, жонгльорство – всичко, което зрителите очакват от един цирк. Артисти се надяват публиката много да се забавлява.

В 15-минутната почивка пък децата ще могат да пояздят понито Бони и да си направят снимка за спомен. За огладнелите ще има пуканки, захарен памук и други лакомства.