12
Пет, Апр
16 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Победителите ще получат дръвчета за засаждане

 НФ "Моето дете" , Център за развитие "Интелект"- гр. Хасково и Фейсбук страницата "Приятели на природата" организират Регионален ученически фотоконкурс на тема "Аз обичам природата", посветен на Международния ден на Земята- 22 април.

Условия на конкурса:

- В надпреварата могат да участват ученици от обл. Хасково.

- Фотографиите трябва да бъдат съобразени с темата и да показват красиви места сред българската природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, растителни и животински видове и др.

- Всеки участник има право да изпрати до 2 авторски снимки, които следва да бъдат във формат JPG.

- Краен срок: Снимките могат да бъдат изпращани до 15 април 2022г. на е-поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

- Заедно с тях участникът трябва да прикачи файл със следното съдържание: име и фамилия, възраст, населено място, училище и е-mail, заглавие на снимката и кратко описание, къде е направена и какво изобразява.

- С изпращането на снимките, участникът се съгласява те да бъдат публично споделени в интернет пространството със заглавие на творбата, име на автора и учебно заведение.

- В специално създаден албум във Фейсбук страницата "Приятели на природата", както и във Фейсбук страниците на НФ "Моето дете" и Център за развитие "Интелект" ще бъдат публикувани всички участващи в конкурса снимки по реда на тяхното получаване. Гласуването за Наградата на публиката ще се извърши онлайн с харесване под всяка фотография и ще продължи до 15 април. Гласувания след тази дата няма да бъдат зачетени! Жури ще определи първа, втора, трета и поощрителна награда.

- Авторите на отличените снимки ще получат грамоти, награди и дръвчета, които ще трябва да засадят.

- Ще бъдат публикувани творби и на участници от други области, но извън конкурса.

- Награждаването ще се състои на 22 април от 16:00ч. в двора на Център за развитие "Интелект" на ул. "Милин камък"- 9 в гр. Хасково.