17
Сря, Апр
27 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Европейският орган по безопасност на храните (ЕОБХ) има удоволствието да обяви покана за набиране на стажанти за 2022 г. Поканата е насочена към наскоро дипломирани висшисти от цял свят (могат да кандидатстват както представители от държавите членки на ЕС, така и от трети страни).

Стажът е предвиден с продължителност до 1 година с местоположение гр. Парма, Италия. Селектираните стажанти ще работят в мултикултурна среда и ще развиват своите умения и компетенции в различни области от обхвата на дейност на ЕОБХ, като участват в ежедневните дейности на ЕОБХ, допринасяйки за създаването на по-устойчива система за безопасност на храните в ЕС. Предвидено е заплащане в размер на 1250 € на месец.

Повече детайли относно поканата, включително критерии за подбор ,можете да намерите на уебсайта на Българския контактен център - https://focalpointbg.com/%D0%9F%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D... , както и на електронна странница на ЕОБХ, тук: https://careers.efsa.europa.eu/jobs/efsa-traineeships-call-2022-297

Краен срок за кандидатстване - 25.04.2022 г., през електронната платформа на ЕОБХ, на посочения по-горе линк. Планирани дати за прием: септември - декември 2022 г.