14
Нед, Юли
18 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Търсят най-добрите творби за любовта и Васил Левски

Два ученически конкурса обявиха от „Младежки център“ – Хасково. Търсят се най-добрите творби, свързани с любовта и Васил Левски.

По повод 14 февруари – Деня на влюбените, за 15-а поредна година децата ще могат да се включат в надпреварата за стихотворение, разказ или снимка „Чудото любов“. Желаещите да участват могат да сторят това с до три свои произведения във всеки от разделите. За участие се допускат младежи на възраст от 14 до 25 години, разделени в две възрастови групи. Във всяка от тях ще бъдат раздадени награди за първо, второ и трето място. Крайният срок за изпращане на творбите е 7 февруари 2022 година на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или в офис 207 на Младежки център Хасково, бул. “България“ №41 Награждаването на най-добрите ще бъде в Деня на влюбените-14 февруари, от 17:30 часа в Концертната зала.

За 12 поредна година пък община Хасково и Младежки център Хасково организират Национален конкурс „Завещано от Апостола“. Той е за ученици в две възрастови групи: 5-7 клас и 8-12 клас. За делото и заветите на Апостола на българската свобода Васил Левски учениците могат да подготвят есе или презентация. Крайният срок за подаване на творбите е 12 февруари 2022 г. За повече информация 0889404417 и имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Победителите в конкурса ще бъдат отличени на 19 февруари 2022г. При усложняване на пандемичната обстановка победителите ще бъдат обявени страницата на Младежки център Хасково във фейсбук, а наградите изпратени по пощата.

СМ