28
Вт, Май
17 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Младият родопски лечител и предсказател с Корана Алейдин: Кукувицата кукува до едно време и желязото се кове, докато е топло

Родопчанинът ще приема в Свиленград на 21 май /петък/ и в Хасково на 20 и 22 май/ четвъртък и събота/. Приемните дни не важат за всяка седмица, а за текущите дати и дни, Предварително записване на тел.: 0879 48 94 15 и 0892 79 87 18 от 9 ч. до 20 ч.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е на 42 г., родом е от с. Бенковски, край Златоград, но от близо година живее в гр. Стара Загора. Семеен е, с две деца. Българомохамеданин е – помак. Той помага на хората чрез свещената книга – Корана. ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ГЛЕДА И НЕ ПОМАГА ПО ТЕЛЕФОНА И СЪС ЗАПИСИ И КОЛЕТИ ПО ПОЩАТА НЕ РАБОТИ, А САМО НА ЖИВО!

КОГАТО ДОКТОРЪТ ВЗЕМЕ ДА ОПЕРИРА ПО ТЕЛЕФОНА, ТОГАВА И ТОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ГЛЕДА И ДА ПОМАГА ПО ТЕЛЕФОНА!

Когато отиде човек при него, не го пита какъв е проблемът, както правят колегите му по телевизията, а самия проблем и за какво е отишъл човекът при него го казва ходжата, след като отвори книгата.

Гледа за настояще и бъдеще. Казва за бракове, деца, работа, бизнес. Ако човекът не е семеен, ще бъде ли и кога ще е. Ако има направени магии, казва къде е магията и кой я е направил. Дали е мъж или жена, първата буква на човека и дали е близък роднина, комшия и т. н. и с каква цел е направена.

Открива и разваля магии чрез Корана, но не прави магии под никакъв предлог. Обича да си пази хляба и довериeто за в бъдеще и открито казва, че не може да помогне за ракови заболявания, диабет и тумор.

Алейдин може да гледа, да помага и да разваля магии и по снимка, за друг човек, стига да не е починал. За умрели хора не гледа.

Чрез Корана лекува и болести, за които дори медицината е безсилна. Помага на хора със следните проблеми: против алкохол, хазарт, наркотици, стрес, депресия и страхова невроза, както и проблеми със забременяване. Девизът му е „Не обичам да се хваля. Нека хората говорят за мен“. Дава гаранция за работата си на всеки, който вярва, че може да му помогне. Родопчанинът казва нещо много важно, че когато разваля магии и лекува болести, го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както някои негови колеги казват „прати ми пари със запис по пощата, а аз ще ти пратя колет обратно по пощата“. Това за него не е редно и е шарлатанство. Също прави и защита и дава гаранция, че оттук нататък дадения човек магия не можа да го хване.

БИЛО ТО: ГЛЕДАНЕ, РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ ИЛИ ЛЕЧЕНИЕ, ПРИ АЛЕЙДИН СЕ ХОДИ САМО ВЕДНЪЖ, НЕ КАРА ХОРАТА ДА ХОДЯТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ ПРИ НЕГО КАКТО ПРАВЯТ ПОВЕЧЕТО МУ КОЛЕГИ, САМО И САМО ДА МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ХОРАТА!

На невярващите на тези неща младият родопски ходжа може да докаже, че в едно от предните си посещения в Свиленград намерил магия в кв. Изгрев на 57-годишна жена, която й била сложена под матрака на спалнята. Било й направено от ден на ден да пропада психически, да изпада в стрес, депресия, внушения и отчаяние. Помогнал и на мъж на 44 г. от Капитан Андреево, който денонощно бил пиян и тормозел семейството си. Ефект са видяли и семейство от гр. Любимец, живеещи в района зад автогарата, които близо 10 години са нямали рожба.

Алейдин се радва и се гордее, че продължават да му се доверяват и да го търсят хора от общините, полицията, болниците, съда, учители, бизнесмени и др.

Най-младият ходжа работи най-евтино в цялата страна спрямо колегите си, които вече ги даваха в „Господари на ефира“ как изнудват хората и се подиграват с мъката им.

Ходжа Алейдин не работи на такива космически цени като тях с хиляди левове. Той също има разходи за пътни, хотел, храна и т.н. При него цената за едно гледане в Хасково и Свиленград е 96 лв. Когато лекува дадена болест и разваля магии, се изчислява според данните на човека и каноните на Корана и в зависимост от проблема и магията – дали са по-стари или по-отскоро, но неговите цени не са в хиляди левове като техните.

АКО МАГИЯТА СЕ РАЗВАЛИ И ЛЕЧЕНИЕТО СЕ НАПРАВИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ, ЦЕНАТА Е ДОСТА ПО-НИСКА, ОТКОЛКОТО ДРУГ ПЪТ. ВСЕКИМУ ЦЕНАТА Е РАЗЛИЧНА.

Клиентите сами ще се уверят дали са доволни по това, което ще чуят от неговата уста. Човек, който наистина помага на хората, публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.” Който не ми вярва, нека влезе в Интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната ПРИ МЕН ЦЕНАТА ЗА ЕДНО ГЛЕДАНЕ В БУРГАС Е 94 ЛВ., ЗА СОФИЯ 144 ЛВ, ОТ ПЛЕВЕН ДО ВАРНА - 98 ЛВ., ВИДИН, МОНТАНА, ВРАЦА - 88 ЛВ., БЛАГОЕВГАРД И ПЕРНИК - 86 ЛВ., ДОБРИЧ И СИЛИСТРА 120 ЛВ., СТАРА ЗАГОРА - 79 ЛВ., СЛИВЕН И ЯМБОЛ – 92 ЛВ., ПЛОВДИВ И ХАСКОВО - 96 ЛВ, КЪРДЖАЛИ И СМОЛЯН - 79 ЛВ., ГАБРОВО И ВЕЛИКО ТЪРНОВО – 84 ЛВ.

ЗА ПРИЕМА НА АЛЕЙДИН ТАХИРОВ ВЪВ ДРУГИ ОБЛАСТНИ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ, МОЖЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ПО ТЕЛЕФОНА КЪДЕ И КОГА.