23
Чет, Май
21 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

С втори син се сдоби репортерката на „Старият мост“ Диляна Цветкова. Малкият Янислав проплака в 4, 30 ч. сутринта на 16-и септември в свиленградската болница под вещите грижи на акушер-гинеколога д-р Баева и целия й екип.

Бебето се е родило с перфектните мерки 50 см дължина и тегло 3 440 грама. Раждането е протекло нормално, Диляна се чувства много добре. „Старият мост“ честити радостното събитие на щастливите майка, татко, батко Теодор, баби, дядовци и цялата рода. Нека Янислав расне здрав, силен и умен българин!

Искрено благодаря на д-р Баева и целия екип на АГО- Свиленград, сподели щастливата майка скоро след раждането. Ето какво каза още Диляна: Щастието има много нюанси, но Вие ни дарихте бъдеще. Благодарим Ви за всеки миг щастие, което ръцете Ви сътворяват! За щастливите сълзи на нашите семейства и близки и за призванието, което позволихте да имаме и носим - мама и тате! Изпращаме своето почитание и респект! Бъдете благословени! Благодарим Ви, мили хора, за топлите и човешки грижи! Бъдете живи и здрави и нека все така правите хората щастливи и израждате бъдещото поколение. Свиленград има нужда от Вашия професионализъм и опит, от Вашето топло и човешко отношение! Доказахте, че сте добри професионалисти и добри в сърцата хора! Дарявайте усмивки на много родители, помагайте да се раждат здрави и красиви деца, защото те са нашето бъдеще, нашата подкрепа и гордост! Защото няма по-щастлив момент за всяко семейство от раждането на детето. Вие имате благородната и нелека мисия да дарявате живот и надежда! Изразяваме нашето преклонение за себеотрицанието, с което денонощно изпълнявате служебните си задължения, въпреки понякогашното пренебрежение на хората, които избират детето им да се появи на този свят в частна болница или такава в по-голям град. Пожелаваме Ви здраве, лично щастие и професионални успехи във високоотговорната Ви животоспасяваща професия!