22
Пон, Юли
41 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Като истински звезди от Холивуд пред погледите на десетки близки, приятели и любопитни зяпачи дефилираха на 25 юни абитуриентите от випуск 2020 при СУ „Д-р Петър Берон“ в Свиленград. Балът им бе в ресторант „Хестея“, където на входа ги очакваше директорът на училището Мариян Боянов. В последния момент бе решено, че партито ще бъде на открито.

И тази година завършващите показаха бляскави тоалети и автомобили. Масово момичетата бяха заложили на елегантни дълги рокли в тъмната гама, но не липсваха и тоалети в по-светли цветове. Дамите демонстрираха стилни прически и аксесоари. Много от тях показаха завиден тен, за който явно доста са се потрудили по солариумите. Мъжете по нищо не отстъпваха на стилните си половинки. Елегантните момчета допълваха красотата на партньорките си. Те също бяха заложили на костюми предимно в тъмната гама.

Направи впечатление, че въпреки извънредната епидемична обстановка, в която се намира страната ни никой от присъстващите пред ресторанта не спази препоръчителната дистанция. Хората се навираха един в друг и дори постоянните забележки от страна на полицаите не успяха да ги заставят да се раздалечат на по-голямо разстояние.

Тази вечер от 20:00 ч. е балът на зрелостниците от ПГССИ „Христо Ботев“. Абитуриентите са решили, за да се избегне струпване на много хора, тази година да няма дефиле по червения килим преди влизането им в ресторант „Марица“.