14
Нед, Юли
17 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Конкурс „Моето читалище“ организира НЧ „Просвета 1870“ в Свиленград. Той е част от празничната програма, посветена на 150-годишния юбилей на културното средище.

В творческата надпревара може да участват всеки, който желае, като не са посочени възрастови или други ограничения. За целта трябва да изпрати собствено есе, стихотворение, разказ, песен, рисунка или снимка на адрес: Свиленград, п.к. 6500, обл. Хасково, бул. „България“ № 69а, НЧ „Просвета-1870“ или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за конкурса „Моето читалище“. Всяка творба задължително трябва да бъде придружена с име и фамилия на участника, възраст, адрес и телефон за контакт, както и кратко представяне на това, което обича да правите, в няколко изречения.

Най-добрите във всяка от категориите ще участва във финален рецитал на сцената на културното средище. Те ще бъдат наградени и отличени с диплом, юбилейна значка, предметна и парична награда. С най-добрите творби във всяка от категориите ще бъде отпечатана брошура.

За контакти и повече информация: тел: 0379 71371, 0885 239 636; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

СМ