27
Пон, Май
19 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

ВиК спира да отчита водомерите на абонатите си. Мярката е предприета заради регистрираните случаи на коронавирус в България, съобщават от водното дружество.

От ВиК приканват всички клиенти да отчитат сами водомерите си и да подават показанията си по телефон или имейл, както и да ги оставят на видно място на външните си врати. Това важи за всички, които нямат водомери с дистанционно отчитане. Мярката ще бъде в сила до отпадане на опасността от разпространението на коронавируса на национално ниво. Ако клиентът няма възможност да отчете сам водомера си и да предостави данните на ВиК ще му бъде начислявана служебна консумация на база предходния месец.

Данните за потреблението си на вода абонатите могат да съобщават на:

• За Свиленград на тел. 0379/ 7 11 20, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

• За Любимец на тел. 0893/ 620 268, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

При подаване на показания следва да бъдат упоменати титуляр на партида, точен адрес, абонатен номер /партида/, показания.

СМ