13
Съб, Юли
18 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Вода извира изпод асфалта до блок 166 в свиленградския квартал Юг, оплакаха се в редакцията на „Старият мост“ живеещи там. „Водата стана „златна“, а си позволяваме да я пилеем. Колкото е по-скъпа, толкова повече я разхищаваме“, коментират хората.

По думите им живителната течност, за която плащаме по 3 лева за кубик, се разхищавала от около половин година, а в сметките за вода всеки месец бивали начислявани загуби. Причината вероятно е авария, но отговорните за ВиК сектора в Свиленград безделничат, вместо да си вършат работата, възмущават се жители на квартала. Реакцията на отговорните институции, нехаещи за пореден път на гърба на хората, била показателна. Това обаче трябвало да бъде променено.

Заради продължителния теч пътят е подкопан, видя на място наш репортер. Има голяма опасност, минавайки оттук някой автомобил да пропадне.

Изпращайте ни Вашите сигнали за всякакви нередности на редакционната ни поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефони: 0379/ 7 14 34 и 0888/ 801 001, а ние ще ги правим достъпни до широката общественост.

Диляна ЦВЕТКОВА