15
Съб, Юни
31 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Сумата за 12-годишната Никол Джемперлиева от Свиленград е събрана. Добрата новина съобщи майката на момиченцето в социалната мрежа Facebook.

Както вече писахме детето бе диагностицирано с тумор в мозъка. За лечението бяха необходими 60 000 лева. Сума, непосилна за почти всяко българско семейство. С различни инициативи свиленградчани се включиха активно в събирането на парите. Училища, клубове, отделни граждани подкрепиха кампанията. Поставени бяха кутии за набиране на средства на различни места в града. Цялата положителна енергия на мнозина бе насочена към семейството на Никол. Всички заедно показахме, че, когато се обединим в една кауза, нещата се случват бързо и с положителен край.

Ето какво написа майката на Никол в социалната мрежа:

Мили хора, скъпи съграждани, с огромна радост ви съобщавам, че сумата за лечението на Никол е събрана. Искам най-сърдечно да ви благодаря и от името на цялото ми семейство. Ники е благодарна и щастлива, че толкова много хора застанаха зад нея. Огромно благодаря на всеки един от вас. Цял Свиленград, а и не само, бяхте до нас. Поклон! Благодарим за инициативите, които направихте. Благодарим и на всички дечица, които накараха Ники да се чувства още по обичана и щастлива, че има толкова много приятели. Благодарим за подкрепата, загрижеността и помощта, за съдействието, което оказаха и много хора от различни краища на България. Всички вие бъдете здрави, бъдете благословени, бъдете щастливи и вярвайте в доброто. На 23 юли заминаваме за Истанбул. Стискайте палци и ни очаквайте с добри новини. Още веднъж БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!