30
Чет, Май
17 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

 Впечатлена съм от новото ръководство на ГЕРБ в общината

В Свиленград видях много усмихнати, удовлетворени от живота хора, това сподели евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, след посещението си в Свиленград в събота. Тя бе придружавана от народния представител от ГЕРБ д-р Георги Станков.

В Свиленград те се срещнаха с новото местно ръководство на ГЕРБ, с което обсъдиха важни въпроси, свързани с развитието на региона, отделиха време и за непринудени разговори с граждани.

„Впечатлена съм от новото ръководство на ГЕРБ в Свиленград“ - подчерта пред „Старият мост“ Ева Майдел. - Радвам се, че се запознах с д-р Мариян Кръстев, новоизбрания председател на партията тук. Той е един подготвен професионалист, млад човек, който разбира какви са проблемите на хората. Мисля, че той е готов да работи в екип, да намира решения в краткосрочен и дългосрочен план на проблемите на хората. Заедно с него, с ръководството, с общинските съветници на ГЕРБ тук обсъдихме бъдещи проекти и задачи и как може ние да съдействаме за решаването им. Виждам, че партийната структура в Свиленград се развива в правилната посока“, подчерта евродепутатът Майдел.

На оживената главна улица и на общинския пазар гостите се срещнаха и разговаряха с и граждани. „Радвам се, че усетих в Свиленград повече удовлетворение у хората, отколкото загриженост - сподели депутатът в Европейския парламент. - Свиленград е в благоприятна географска позиция – на две граници, което му дава голямо предимство за сътрудничество и просперитет“, отбеляза тя. Оттук насетне може да се надгражда във всички сфери. Убедена съм, че с новото ръководство на ГЕРБ в общината нещата ще се случват още по-бързо и ще достигнат до всеки един гражданин“- подчерта Ева Майдел.