28
Вт, Май
17 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

За директор на годината бе обявена шефката на „Социално подпомагане“-Свиленград Росица Христова. Грамотата й връчи изпълнителният директор на Агенция „Социално подпомагане“ (АСП) Цветан Васев на 30 ноември.

Христова получи наградата си пред всички директори от цялата страна, които се бяха събрали на традиционната за края на годината тридневна работна среща в Хисаря. Най-високото отличие се присъжда за проявен висок професионализъм, отговорност и значителен принос в развитието на социалната работа. На официалната церемония по награждаването присъства и зам.-министърът на труда и социалната политика Ивайло Иванов, както и цялото ръководство на АСП.

За мен това отличие е изключително престижно, но аз не го приемам лично, сподели Росица Христова. Наградата е колективна, тъй като сама не бих могла да направя нищо. Най-голямото признание за мен и моя екип, обаче, е обичта на хората, подчерта още тя.

Подробно интервю с Росица Христова четете във в. "Старият мост". Търсете новия брой днес по магазините, а утре и в "Lafka"