25
Вт, Юни
19 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Пълна листа с 16 кандидати за народни представители в Хасковския избирателен район регистрира днес БСП. Първи е заместник-председателят на БСП по коалиционната политика Атанас Зафиров, който е първи и във Велико Търново.

Втора в листата е хасковлийката Смиляна Нитова, която беше депутат в 42, 44, 48 и последното 49 Народно събрание. Мнозина знаят, че тя е снаха в свиленградското село Сива река.

Още две имена от Свиленград се открояват в листата. На четвърта позиция е Георги Бекяров, а на 13. – Надежда Янакиева.

Прави впечатление, че областният лидер на БСП – Стамо Димитров, който живее в Свиленград, отсъства от списъка. Смятам, че ще бъда по-полезен като областен координатор, коментира той пред stmost.info.

Борбата с ниските доходи в Хасковска област е основният ни приоритет, каза пък Атанас Зафиров. Той определи листата като балансирана. По думите му тя е баланс опит, младост, интелект и красота. Нашият основен опонент в тези избори е ГЕРБ и моделът „Бойко Борисов“. Последователната политика, която водим, ни дава основание да смятаме, че хората ще разчетат правилно посланията ни и ще получим тяхното доверие, коментира още Атанас Зафиров. И призова хората от Хасковския избирателен район да гласуват активно в предстоящия на 9 юни вот.

Листата на „БСП за България“:

1. Атанас Зафиров Зафиров

2. Смиляна Николова Нитова-Кръстева

3. Пламен Минчев Панев

4. Георги Апостолов Бекяров

5. Васил Иванов Точков

6. Янка Тодорова Чолакова

7. Ясенка Киркова Симитчиева

8. Иван Петков Педев

9. Делян Митков Делчев

10. Янко Атанасов Илиев

11. Вълчан Николов Тодоров

12. Мария Красимирова Петкова

13. Надежда Иванова Янакиева

14. Георги Трифонов Соватчиев

15. Захарин Страхилов Марков

16. Коста Петков Стоев