29
Чет, Фев
22 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Заместник-директорът на Агенция „Митници“ Петя Банкова връчи почетен плакет на директора на ОДМВР-Хасково старши комисар Чавдар Георгиев.

Отличието е по повод постигнатото високо ниво на институционално и оперативно сътрудничество между ОДМВР-Хасково и Агенция „Митници“ в борбата с контрабандата на територията на региона, който включва и най-големия сухопътен граничен пункт – ГКПП Капитан Андреево.

„ГКПП Капитан Андреево е ключова граница за Европейския съюз, което прави ключово и сътрудничеството между институциите в региона, и пример за това е работата ни с ОДМВР-Хасково“, заяви Петя Банкова, заместник-директор на Агенция „Митници“. Зад професионалното тълкуване на цифрите стоят личните усилия и енергия на екипа на областната дирекция, заяви по време на годишния отчет на ОДМВР-Хасково старши комисар Чавдар Георгиев.

Плакетът бе връчен по време на годишния отчет на областната дирекция по-рано тази седмица, в присъствието на заместник-главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, директора на ГД “ЖСОБТ“ главен комисар Димитър Андонов, областния управител на Област Хасково Гинка Райчева, представители на съда, прокуратурата и местната власт.