22
Чет, Фев
27 Нови статии

Общество
Инструменти
Шрифт

Огледите започват днес

Националната агенция за приходите обяви на търг просторно жилище в централната част на София. Апартаментът се намира в район „Възраждане“, на улица „Овче поле“, в близост до важни пътни артерии като бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул. „Христо Ботев“ и Лъвов мост. В непосредствена близост е и метро станция „Опълченска“, което прави локацията още по-удобна.

Почти 125 квадрата е голямо жилището, като към него има и мазе. Намира се на трети етаж в жилищна сграда, която разполага с паркоместа. Районът, освен това, е с асфалтирани междублокови пространства, зелени площи и детски площадки. За удобство на живеещите там има и много търговски обекти. Първоначалната цена, от която стартира продажбата, е 380 000 лв. , а от днес, 30 ноември, до 6 декември включително мястото може да бъде видяно от кандидат–купувачите, след уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбата. Ценови предложения за закупуването му се приемат до 7 декември при публичните изпълнители от НАП Хасково, на адрес: Хасково, бул. „България“ 152. Също до 7 декември следва да бъде внесен и депозит в размер на 20% от стартовата цена.

Подробна информация за тази и други продажби, организирани от приходната агенция, може да бъде разгледана в Портала за продажби на НАП, където се публикуват: местоположение на актива, състояние, първоначална цена, срокове за огледи, срокове за подаване на ценови предложения и срокове за внасяне на депозит.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.