25
Нед, Окт
17 Нови статии

Само за една седмица са събрани 15 000 евро за лечението на 12-годишния Бончо Ангелов от Свиленград, който страда от прогресираща бъбречна недостатъчност.

  Осем са вече настанените в местната болница

Петима са новозаразените с коронавирус в Свиленград за последното денонощие, съобщиха от Областния оперативен щаб. Този брой на инфектираните с КОВИД 19 е рекорден до момента тук.

Двама са новозаразените с КОВИД 19 в Свиленград през последното денонощие, съобщиха от Областния оперативен щаб в Хасково. Те са настанени за лечение в местната болница.

След кмета арх. Анастас Карчев - и заместничката му Мария Костадинова с COVID 19

След като в сряда кметът на Свиленградската община арх. Анастас Карчев даде положителен резултат за КОВИД 19, в четвъртък същата съдба споходи и заместничката му Мария Костадинова.

30 октомври е крайният срок за подаване на молби

1323 молби за отпускане на целева помощ за отопление са подадени до 21 октомври т. г. от жители в Свиленградската и Любимецката общини, съобщиха от Дирекция „Социално подпомагане“.

Клара Методиева

Краят на месец октомври е, а противогрипни ваксини в Свиленград все още няма – нито в аптеките, нито при джипитата.

Специална приемна за пациенти и бактерицидни UV-C лампи са сред нововъведенията срещу коронавируса в стационара

В обособеното отделение за болни от COVID 19 в момента се лекува кметът на Свиленградската община арх. Анастас Карчев

С бързи антигенни тестове с висока надежност се снабдява свиленградската болница. Първите 100 теста вече са получени, съобщи управителят й д-р Димитър Ермов.