07
Нед, Авг
25 Нови статии

Икономика
Инструменти
Шрифт

Николова получи и международен диплом „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция). Престижният документ бе връчен от Моника Кристман – президент на OIV (International Organisation of Vine and Wine), Жан-Мари Оран – генерален директор на OIV, Мишел Бурки – генерален делегат на AUIV, Никола Голдшмит – директор на програмата „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ на OIV.

Цветелина Николова благодари на ръководителите на организацията за това, че са избрали именно 40-ия юбилеен Световен конгрес по лозарство и винарство и 15-ата Генерална асамблея на Международната организация по лозята и виното (OIV), за да й връчат дипломата. „За мен „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ не е само образователна степен или титла – това е книгата на живота ми. Това е знание и опит, чиито мащаби ми е много трудно да опиша в този момент“, сподели Цветелина Николова по време на гала вечерята пред повече от 400 гости от цял свят в зала „София“ на хотел „Маринела“.

Престижните дипломи нареждат директора на "Катаржина Естейт" сред най-високопоставените експерти в областта на винопроизводството, винения мениджмънт и маркетинг. Тя е и най-младата българка сред носителите на професионалното свидетелство.

СМ