15
Съб, Юни
31 Нови статии

Икономика
Инструменти
Шрифт

Както е известно пък, съвсем наскоро в парка отвори врати още един обект на фамилията – хотел „Parish“, собственост на Елеана и Николай Паришеви.

Според проекта най-новият ресторант в Свиленград ще бъде изцяло в битов стил. Той ще бъде изграден само от камък и дърво и ще включва основна зала с 80 места, ловна зала с 20 места, украсена с уникални трофеи от колекцията на Пенчо Кубадински, и ВИП зала за 30 посетители. Във всяка от залите ще има камина и барбекю. Към ресторанта ще има лятна градина с много зеленина. Водно поточе с дървен мост над него ще допълват романтичната обстановка. Проектът е дело на архитект Ани Кузманова, която бе автор и на „Романтика“ и „Parish“, а фирмата изпълнител отново е софийската „ЕИС- Строителна компания“ ЕООД. В народен стил ще бъдат не само екстериорът и интериорът. В ресторанта ще се предлагат ястия от традиционната българска кухня – чеверме, скара, супи, готвени ястия, ще има и собствена фурна за хлебни изделия. Жива музика ще забавлява гостите. Народни ще бъдат и цените, подчерта собственикът.

Паралелно със заведението ще се строят и двата тенис корта с настилка от шамот, чието изпълнение е поверено на местната фирма „НИЛ- Никола Динков“. Към увеселителното заведение и спортните съоръжения ще има паркинг за около 25 автомобила. Предвижда се комплексът да бъде напълно заваршен и открит през септември т. г.

СМ