13
Нед, Юни
20 Нови статии

Митница
Инструменти
Шрифт

 

tanooooooooovВремето доказа, че на Георги Костадинов е направена постановка

 

На внезапно посещение в Свиленград пристигна в четвъртък следобед директорът на Агенция „Митници“ ген. Ваньо Танов. Той инспектира работата на подчинените си на Митнически пункт Капитан Андреево, а след това проведе работно съвещание с вр. и. д. началник на свиленградската митница и ръководителите на отдели и оперативни звена.

Ваньо Танов отдели от времето си, за да даде специално за „Старият мост“ пространно интервю, в което сподели предположенията си, че показните акции срещу служители от Митница Свиленград се правят в търсене на пиар ефект или са в резултат на нечии засегнати интереси на втория по големина в света митнически пункт. „Може би преди всеки доклад, когато държавата не си е свършила работата, трябва да има един дежурен митничар, който да бъде задържан шумно и да се покаже, че нещо се прави в тази държава“, каза Танов. Той не пропусна да отбележи професионализма на Георги Костадинов и Тодор Караиванов.

Танов разказа с подробности за проекта Капитан Андреево да стане един от най-модерните митнически пунктове, както и за предстоящите конкурси за началници както на отделни звена, така и на самата митница.

Това е първото и единствено интервю, което генерал Танов дава на печатна медия. Пълния текст четете във в. „Старият мост“. Търсете новия брой днес по магазините, а утре и на "Лафки"-те.