28
Съб, Ное
20 Нови статии

Митница
Инструменти
Шрифт

Всеки месец в зависимост от резултатите ще преместват служители

6 - 7 служители от Митнически пункт Капитан Андреево са прехвърлени в други отдели и сектори в администрацията и на Жп гара. От управлението пък са пренасочени 10 митничари в смените на ГКПП-то, тъй като там има по-голямо натоварване, пък и предстои летният сезон, когато тръгва поток от гастарбайтери. Всеки един от преместените от администрацията на пункта по едно или друго време е работил в оперативните смени. В тези звена има и персонални ротации – от една смяна в друга.

В зависимост от показаните резултати в работата всеки месец подобни размествания ще бъдат извършвани, сподели началникът на Митница Свиленград Валери Стайков. За намеренията си той заяви още в първото си интервю, дадено за „Старият мост“.

Новото поименно щатно разписание влезе в сила от 15 май.

Няма промени в ръководството на секторите, отделите и смените и на самия Митнически пункт Капитан Андреево. Болшинството от шефовете на звената са временно изпълняващи длъжността, но обявени конкурси за избор на титуляри няма. Все още няма и постоянен началник на пункта Капитан Андреево.

СМ