24
Чет, Сеп
11 Нови статии

Митница
Инструменти
Шрифт

Шестима кандидатстват за началници на смени

Петима нови служители ще бъдат назначени в Митница Свиленград след провеждането на конкурс.

Две от щатните бройки са за сектор „Разузнавателна информация и анализ на риска /Денонощен координационен център/", другите две са за сектор „Граничен контрол и борба с наркотрафика" и една - за сектор „Мобилни групи и оперативен контрол" с работното място в Кърджали.

Минималните изисквания към кандидатите са висше образование в сферата на социални, стопански и правни науки, природни науки, математика и информатика, технически науки. Професионален опит не се изисква. Предимство е високото ниво на компютърна грамотност, владеенето на чужд език и отлични умения за работа в екип. Документи за кандидатстване се приемат до 29 май включително.
Шестима – 2 жени и 4 мъже, пък са подали документи за участие в обявения конкурс за 4 щатни бройки началник смяна в свиленградската митница. Само един от кандидатите е митнически служител. Той работи в софийско териториално митническо управление. Останалите нямат професионален опит в системата на митниците. Останалите, подали документи, са от Хасковския район, сред тях има свиленградчанин.

СМ