19
Вт, Ян
20 Нови статии

Митница
Инструменти
Шрифт

До дни тръгва процедура за избор и на началник на пункта Капитан Андреево

Конкурс за заемането на нови 15 щатни бройки за инспектори тръгва в Митница Свиленград. До дни ще стартира и процедура за избор на началник на митнически пункт „Капитан Андреево“. Този пост бе овакантен преди около 8 месеца, когат след специализирана полицейска операция тогавашният шеф Господин Господинов бе понижен в длъжност.

Висше образование в областите икономика, право и технически науки е първото минимално изискване за заемане на длъжността „инспектор“ в Митница Свиленград. Професионален опит не е необходим. Предимство на кандидатите ще дават отличните умения за работа в екип и за общуване. Новите митничари ще започнат с 600 лева основна заплата.

Конкурсът за свободните 15 щата ще се проведе по утвърдената през последните години процедура. Документи се подават всеки работен ден лично или чрез пълномощник /с нотариално заверено пълномощно/ в управлението на митницата в Свиленград най-късно до 1 март.

Тепърва ще бъде обявен и конкурс за началник на митническия пункт „Капитан Андреево“. Условията за заемане на поста ще бъдат оповестени в сайта на Агенция „Митници“.

СМ