вторник, 31. май 2016

RSS
Общество
 
Банер

Общество

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

#спасижоро: Журналист се нуждае от помощ, за да живее

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )
JHЗа спасението на Георги Христов са необходими спешно 40 000 евро
 
Животът няма цена. Максима, която нашият колега - журналист Георги Христов  винаги отстоява с перото си. Вярвайки, че човекът е над всичко, той се бори, защитава и помага на хора в нужда. Бедни, страдащи, болни, все човеци, които благодарение на  неговия хъс, упорство и изключително изострено чувство за справедливост получаваха дом, закрила, сигурност. До вчера помагаше той. Днес журналистът Георги Христов има  нужда от нашата и вашата помощ. Днес неговият живот струва пари. Оценен по медицинските стандарти на други европейски страни, животът на Георги е 40 хиляди евро. Пари, с които той не разполага.
У  нас заболяването му се оказа нелечимо. Или поне така изглежда. След година терапия състоянието му се влоши, вместо да се подобри.
Георги  Христов е един от многото българи, страдащи от злокачествено заболяване. Но операцията и последвалото лечение не дадоха резултат. Клиники  в Италия и Белгия обаче му обещават да оздравее и да бъде отново пълноценен съпруг, баща и журналист.
Жоро е баща на 7-годишно момиченце. Нормално е един мъж на 40, в разцвета на силите си, да бъде със семейството си. А Жоро се опитва да оцелее. Оцеляване, което струва 40 хиляди евро. За него, за нас и за  много от вас това са много пари. Сума - непосилна за сам човек, който живее честно и разчита единствено на себе си, за да издържа семейството си.
Но ние сме много. И няма да се откажем. И ако всеки от нас даде малко, толкова, че да не лишава семейството си от нищо, семейството на Жоро ще се усмихне отново.
И ако всеки от нас дари малко, но от сърце, сигурни сме и вярваме, че след немного време Жоро чрез перото си отново ще помага на хората в беда, на нуждаещите се, на болните.  
Журналистическата гилдия  в Хасковска област
Банкова сметка:
ЦКБ АД- клон Хасково
ePay:  BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00
Банкова сметка: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00
ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ
 
 
Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Христо Щерев остава лидер на БСП още 6 месеца

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )
Досегашният председател на БСП в Свиленград Христо Щерев, чийто втори (последен по устав) мандат изтече, ще остане начело на партията един месец след провеждането на президентските избори, т. е. още около половин година.
 
Подробности четете във в. "Старият мост". Търсете новия брой днес по магазините, а утре и в "Lafka"
Общество, 3.0 от 5 спрямо 1 гласа

Прецедент: ОбС отказа продажбата на апетитни земи и два апартамента

Е-мейл Печат ПДФ
( 1 глас )
Изненадващо Общинският съвет в Свиленград отхвърли предложение на кмета Георги Манолов за продажбата на два апартамента и 7 парцела, общинска собственост. На заседанието си на 25 май местният парламент се опълчи на местната изпълнителна власт. Градоначалникът не присъстваше в пленарната зала. Отсъстваше и неговата заместничка Мария Костадинова. 
 
Подробности четете във в. "Старият мост". Търсете новия брой днес по магазините, а утре и в "Lafka"
Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

На добър час!

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )
HRR 9264abit L-cHRR 9196HRR 9152И тази година абитуриентите от Випуск 2016 от Свиленград и Любимец показаха бляскави тоалети и автомобили, а изборът им се отличи с изключителен стил, класа и елегантност.
Общество, 4.5 от 5 спрямо 2 гласа

В Любимец изпратиха абитуриентите си

Е-мейл Печат ПДФ
( 2 гласа )
lubbblubbbb1С много трепети и емоции премина церемонията по изпращането на тазгодишните зрелостници от СОУ „Желязко Терпешев“ в Любимец. Празникът се състоя на 13 май в двора на училището. По традиция тържеството и последвалата другарска вечер, бяха изцяло организирани от учениците от 11 клас.
Общество, 5.0 от 5 спрямо 2 гласа

Окончателно: Наркотрафиканти отиват в затвора

Е-мейл Печат ПДФ
( 2 гласа )
Четиримата любимчани и съучастниците им ще лежат в зандана общо 67 години
 
С окончателно решение на Върховния касационен съд е потвърдена присъда на Окръжен съд-Хасково и решение на Апелативен съд-Пловдив, с което седем лица са осъдени на различни срокове лишаване от свобода - от 6 до 15 г. и на глоба от сто до двеста хиляди лева по обвинение за контрабанда на хероин.

Страница 1 от 137