петък, 24. октомври 2014

RSS
Общество
 
Банер

Общество

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Прокуратурата и МВР провеждат специализирана операция срещу нарушители на държавната граница

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

По разпореждане на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов започна специализирана операция на територията на цялата страна. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Ангажирани са окръжните прокуратури, СДВР и областните дирекции на МВР, дирекция „Миграция“ в МВР и специални полицейски сили. Според източници на „Старият мост“ от вечерта на 23 октомври пътищата в Свиленградско са завардени тотално от органите на полицията. „Целият състав е изкаран навън, независимо от дъжда и лошото време“, съобщи бивш полицай на отговорна позиция.

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Обраха хранителен магазин в Свиленград

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

Цигари, алкохол и хранителни продукти са станали обект на кражба в Свиленград, съобщиха от РДВР. През нощта на 23 октомври след отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в хранителен магазин на булевард „България”, стопанисван от ЕТ.

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Разследват общинар и ексграничен полицай за купуване на гласове

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

В продължение на действията на Прокуратурата на Република България и МВР за противодействие на престъпления против политическите права на гражданите, свързани с проведените на 5 октомври парламентарни избори, вчера са задържани лицата Васко Василев и Иван Иванов от Свиленград и Красимир Мочуков от Хасково.

Общество, 5.0 от 5 спрямо 1 гласа

86-годишната баба Надя изгоря с 6 бона за колет с бисквити /обновена/

Е-мейл Печат ПДФ
( 1 глас )

Услужлива банкова чиновничка помогнала с 300 лева

86-годишна жена „олекна“ с 6 000 лева, след като стана жертва на телефонна измама в Свиленград.

Столичанката баба Надя била на гости тук в дома на близката си Автономка Траянова на ул. „Македония“. На 21 октомври телефонът иззвънял и баба Надя, която има племенник в Будапеща, вдигнала. Мъжки глас отсреща казал: „Лельо, ще ти пратя колет с ценни документи и 121 хиляди лева в него. Искам да го скриеш, само на тебе имам доверие. Ще дойда от Будапеща да го взема. Ще трябва обаче да платиш на доставчика 6 000 лева.“

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Конфискуваха 19 стека цигари от магазин в Мезек

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

Близо 190 кутии цигари са иззели икономическите полицаи от жител на с. Мезек, съобщиха от пресцентъра на МВР. Униформените, които действали по сигнал, претърсили магазина и дома на 48-годишния мъж. В хода на акцията са намерени 3 760 къса папироси от различни марки. Съставен е акт по ЗАДС, а безакцизните цигари са иззети с протокол за доброволно предаване.

СМ

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

1400 зрители аплодираха концерта на Руслан Мъйнов и Пловдивския симфоничен оркестър в Свиленград

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

33-11400 зрители аплодираха изпълненията на Руслан Мъйнов и симфоничния оркестър и хор на Държавна опера–Пловдив на концерта им в Свиленград. Новата спортна зала на града едва побра всички желаещи да чуят песните от последния албум на актьора певец „Любими руски песни”, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация.

Страница 1 от 101