петък, 31. октомври 2014

RSS
Общество
 
Банер

Общество

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Медицинският център напълно обновен след основен ремонт

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

След болницата и поликлиниката придобива европейски вид

С променена визия вече посреща пациентите Медицински център I/ Поликлиниката/ в Свиленград. Напълно обновено е цялото западно крило на втория етеж на сградата, където се помещава Центърът. След приключилия наскоро ремонт няма и помен от захабените лекарски кабинети, каридори и сервизни помещения.

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Книга за Стефан Циганчев представят в Арт галерията

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

Книга за живота и творчеството на оперния певец свиленградчанин Стефан Циганчев ще бъде представена в Арт галерията на 29 октомври от 17 часа, съобщиха от пресцентъра на ОбА-Свиленград. Произведението е биографичен очерк за артиста, солист на Варненската и Софийската опери и един от най-големите международно признати български гласове.

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Все повече пенсионери искат да живеят в старчески дом

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

Нараства броят на дементноболните

Все повече възрастни хора търсят помощ от нас, за да бъдат настанени в старчески дом, сподели директорът на дирекция „Социално подпомагане“ (ДСП) в Свиленград Росица Христова. По думите й само на 20 октомври са подадени 5 молби.

Общество, 5.0 от 5 спрямо 1 гласа

Прокуратурата и МВР провеждат специализирана операция срещу нарушители на държавната граница

Е-мейл Печат ПДФ
( 1 глас )

По разпореждане на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Йордан Бакалов започна специализирана операция на територията на цялата страна. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Ангажирани са окръжните прокуратури, СДВР и областните дирекции на МВР, дирекция „Миграция“ в МВР и специални полицейски сили. Според източници на „Старият мост“ от вечерта на 23 октомври пътищата в Свиленградско са завардени тотално от органите на полицията. „Целият състав е изкаран навън, независимо от дъжда и лошото време“, съобщи бивш полицай на отговорна позиция.

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Обраха хранителен магазин в Свиленград

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

Цигари, алкохол и хранителни продукти са станали обект на кражба в Свиленград, съобщиха от РДВР. През нощта на 23 октомври след отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в хранителен магазин на булевард „България”, стопанисван от ЕТ.

Общество, 0 от 5 спрямо 0 гласа

Разследват общинар и ексграничен полицай за купуване на гласове /обновена/

Е-мейл Печат ПДФ
( 0 гласа )

Прокуратурата: Васко Василев, Иван Иванов и хасковлията Красимир Мочуков са задържани за 24 часа. Полицията: Само са разпитани и пуснати

Общинският съветник от РЗС Васко Василев и бившият граничен полицай Иван Иванов са разследвани за купуване на гласове. Срещу двамата свиленградчани и хасковлията Красимир Мочуков е образувано в Районна прокуратура Харманли досъдебно производство по чл. 167, ал. 3 от Наказателния кодекс. Дознанието се води за това, че са организирали и предлагали имотна облага с цел да склонят другиго да упражни избирателното си право в полза на политическа партия. Засега срещу заподозрените няма повдигнато обвинение.

Страница 1 от 102